EDICIÓN 2020

Del 14 al 29
de noviembre

edición 2020

Del 14 al 29
de noviembre

Bases competició internacional 2020

¡Ya podéis enviar vuestras propuestas de cortometrajes y largometrajes para la edición 2020 de Mi Primer Festival!

Call for entries to the international competition 2020

You’re welcome to send us your proposals of shorts and long-feature films for the 2020 edition of El Meu Primer Festival!

Próximas sesiones


EL MEU PRIMER FESTIVAL EN LAS REDES

Instagram

  • 👨‍👩‍👦‍👦 ¡Hoy es el dia #diadelafamilia! Os compartimos un divertido video resultado del taller familiar de animación #stopmotion que hicimos hace 2 años en el festival 🎥
  • Si buscas un cine diferente, artístico y educativo para tus hijos, ya puedes alquilar o comprar las películas de @ritalucafilms en formato digital en su propia plataforma 🤩🎬, ¡disponible en ritalucafilms.com!
  • Us recomanem una pel·lícula que va passar pel festival l’any passat per mirar amb nens i nenes el dia de #SantJordi: ZOG, DRACS I HEROÏNES, una fantàstica adaptació d’un conte de la Julia Donaldson que qüestiona els rols que han de tenir dracs, princeses i cavallers. A partir de 4 anys. 👀 Disponible a @enfilmin i @rakutentv_es
  • El món de la cultura necessita mesures urgents. Sense treball ni ajudes específiques estem desprotegits en aquesta crisi. #MedidasParaLaCultura
  • Fer stop-motion a casa pot ser una activitat molt xula per fer amb nens durant aquests dies de confinament. Hi ha algunes aplicacions de telèfon fàcils d’utilitzar, com Stop Motion Studio⁣.
⁣
Us deixem d’exemple el vídeo ‘Freeride at home’ del Phillip Klein Herrero
  • Us suggerim seguir a @viernes_pizza_peli si voleu idees de pel·lícules per veure en família 👨‍👩‍👧‍👧
  • Feliç #diadelpare 
Feliz #diadelpadre 
Molts ànims
Muchos ánimos

Facebook

Un proyecto de:

Con el patrocinio de:

  

  

Con el apoyo de:

Con la colaboración de:

Menú de cierre

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER D’EL MEU PRIMER FESTIVAL

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

SI DESEAS RECIBIR INFORMACIÓN DE NUESTRAS ACTIVIDADES, INSCRÍBETE AL NEWSLETTER D’EL MEU PRIMER FESTIVAL

El Responsable del tratamiento de sus datos personales es Modiband Proyectos Culturales, S.L. con el fin de poder remitir nuestra Newsletter. Puede retirar su consentimiento, así como ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, portabilidad y limitación del tratamiento. Le informan de su derecho a presentar una reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos. Puede consultar la información adicional a la Política de Privacidad.