CINEASTES CONVITATS

Pierre-Luc Granjon

Director d’animació de The Tower

Presentarà la pel·lícula el 17/11
a la Filmoteca de Catalunya

Pierre-Luc Granjon és el director d’animació del llargmetratge The Tower. Nascut a Annemasse, França, va estudiar primer història de l’art a Ginebra i després arts aplicades a Lió. A part de ser escriptor, és modelador, animador i director de fotografia. Va realitzar el seu primer curtmetratge l’any 2001, Petita escapada, amb l’estudi d’animació Folimage. El van seguir molts altres, com El nen sense boca, La primavera de Mélie, La tardor de Pougne, La bèstia, El Cassó de l’Anatole, o Neu. Ha publicat a Espanya dos contes il·lustrats, Super Beige, juntament amb Samuel Ribeyron.

Fabian Erlinghäuser

Director d’animació de Parvana

Presentarà la pel·lícula el 24/11
a la Filmoteca de Catalunya

Fabian Erlinghäuser és el director d’animació de Parvana, el pan de la guerra. També ho va ser a la pel·lícula La cançó del mar i va ser supervisor d’animació a El secret del llibre de Kells, ambdues pel·lícules nominades als Oscars. Nascut a Colònia l’any 1976,  va estudiar animació a Irlanda, on viu des del 1996. Treballa des de fa 17 anys a l’estudi Cartoon Saloon, on és ara cap d’animació. Compta amb una llarga experiència com a animador en llargmetratges, però també en curts, publicitat i programes de televisió. A més, ha il·lustrat llibres infantils i també treballa com a dibuixant de còmics.

Martin Pope

Fundador i productor de Magic Light Pictures

Presentarà la pel·lícula La rata del camí ral el 25/11
als Cines Verdi

Martin Pope és soci fundador i codirector de Magic Light Pictures, una productora de Londres especialitzada en adaptacions literàries infantils al cinema d’animació.  Entre les seves produccions animades més destacades s’inclouen El Grúfal i La revolta dels contes, totes dues multipremiades i seleccionades en nombrosos festivals. També va ser coproductor de Chico & Rita, la pel·lícula d’animació dirigida per Fernando Trueba i il·lustrada per Javier Mariscal.

Irene Iborra i Edu Puertas

Directors del curtmetratge Matilda

Presentaran el film a la sessió Match d’Animació +4,
el 24/11 al Bosque Multicines

Irene Iborra i Eduard Puertas són els fundadors de Citoplasmas, una productora independent de cinema d’animació en stop-motion, fundada el 2008 a Barcelona. Treballen amb tot tipus de materials com argila, paper, sorra, làtex o titelles. Realitzen curtmetratges, sèries, spots publicitaris, videos artístics i tota mena de peces animades, totes elles artesanals. Citoplasmas també realitzen tallers d’animació i tenen la seva pròpia marca d’armadures per ninots de stop-motion: Kinetic Armatures. www.citoplasmas.com

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER D’EL MEU PRIMER FESTIVAL

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

SI DESEAS RECIBIR INFORMACIÓN DE NUESTRAS ACTIVIDADES, INSCRÍBETE AL NEWSLETTER D’EL MEU PRIMER FESTIVAL

El Responsable del tratamiento de sus datos personales es Modiband Proyectos Culturales, S.L. con el fin de poder remitir nuestra Newsletter. Puede retirar su consentimiento, así como ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, portabilidad y limitación del tratamiento. Le informan de su derecho a presentar una reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos. Puede consultar la información adicional a la Política de Privacidad.